Lemma Installatietechnieken

Viessmann installatiebedrijf

Als familiaal loodgietersbedrijf met een passie voor toekomstgerichte en innovatieve technieken helpen wij onze klanten graag bij al hun vragen.
Voor particuliere én professionele klanten in Oost-Vlaanderen, Antwerpen én Vlaams-Brabant ontwerpen en realiseren we steeds met de grootste zorg een kwalitatieve, energiezuinige oplossing op maat.
Volledig project of enkel hulp nodig bij een deel van het ontwerp of de uitvoering? Geen probleem, wij staan u graag bij met raad en daad.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist in uw buurt

Wij zijn werkzaam in Dilbeek, Itterbeek, Groot Bijgaarden, Schepdaal, Asse, Zellik, Ternat, Wambeek , Sint-Katherina-Lombeek, Opwijk, Lennik, Gooik, Strijtem, Borchtlombeek, Liedekerke, Wemmel, Merchtem, Affligem, Vilvoorde, Steenokkerzeel, Antwerpen, Berendrecht- Zandvliet-Lillo, Burcht, Deurne, Wijnegem, Borgerhout, Borsbeek, Wommelgem, Merksem, Ekeren, Turnhout, Rijkevorsel, Hoogstraten, Meer, Minderhout, Wortel, Meerle, Berchem, Wilrijk, Schelle, Aartselaar, Mortsel, Edegem, Hoboken, Willebroek, Niel, Boom, Puurs, Bornem, Sint-Amands, Schoten, Essen, Kalmthout, Brasschaat, Stabroek, Kapellen, Brecht, Schilde, Zoersel, Wuustwezel, Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai-Waas, Beveren, Melsele, Temse, Kruibeke, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Moerbeke-Waas, Dendermonde, Hamme, Zele, Waasmunster, Buggenhout, Schellebelle, Kalken, Lebbeke, Berlare, Aalst, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Erpe-Mere, Zottegem.